maanantai 4. maaliskuuta 2013

reseptimaanantai

Saatan ihan oikeasti innostua opiskelusta vielä ennen kuin kaikki kisakemut ovat ohitse. Kulunut ilta on soljunut mukavasti tuijotellen dokumentteja Venäjän keisareista ja toisesta maailmansodasta. Illan taittuessa pikkuhiljaa yöksi, olen tyytyväisenä täyttänyt kirjanmerkkikansion ranskankielisillä vaateblogeilla. Loputkin ennakkotehtävät ovat saapuneet ja toinen kisa pyöräytetty käyntiin.

Luulen, etten suinkaan ole ainoa henkilö, joka tähän aikaan vuodesta taistelee omaa saamattomuuttaan vastaan. Mulla on sen verran hyvä tilanne, että sentään pieni kiinnostuksen poikanen kaikkeen luettavaan asuu päässä. Saamattomuus sen sijaan kisailee megaluokassa. Yritän keksiä hyviä keinoja jymäyttää saamattomuutta ja ujuttaa oppimateriaalia tekemättömyyden sekaan.

Aina satunnaisesti mä pysähdyn ajattelemaan, pitäisikö kirjoittaa jostain yleisesti tärkeästä. Yleensä ajattelen sitä ihan ääneen.

Tänään raahasin itseni täältä kolosesta ihmisten ilmoille päivänvaloon. Kävin koululla syömässä kalakeittoaamiaisen ja juttelemassa vakavia jostain keskeneräisestä maalausprojektista, joka makoilee paraatipaikalla meidän olohuoneessa. Onneksi irtisaamani uutiset olivat lohduttavia, eikä projektin täydy edetä ennen huhtikuuta kovinkaan paljon.

Projektia ajatellessa mietin, kuinka voisin siirtää vanhasta blogista sitä koskevan materiaalin tänne portfolion kasaamista sekä muodikkaan ja kiinnostavan sisällön toivossa. Perillisteemalla jatkaakseni haluaisin edistää hyvin alkanutta ruokablogistin uraani.


Näin herkullisen näköisen mössön tekeminen vaatii vakaata kättä sekä laktoositoleranssia!


PROTEIINIPITOINEN AIVOMÖSSÖ

1 prk maitorahkaa
2 rkl leseitä
1 dl mustikoita
1 kippo

Lusikoi kippoon puolet maitorahkapurkillisesta. Lisää mukaan n. 0,5 dl jääkaapin raikkaita mustikoita mehuineen sekä ripaus eli noin ruokalusikallinen vapaavalintaisia leseitä. Sekoita hyvän väriseksi ja nauti. Toista sama uudelleen nyt lopun maitorahkan kanssa, koska et tullut kylläiseksi puolikkaalla annoksella.

Ja hintaa tuli rahkapurkin verran, mikäli pakastimessa on vielä jäljellä jonkun ystävällisen ihmisen viime kesänä poimimia marjoja! Kyllä palautui ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti