maanantai 8. huhtikuuta 2013

amused cat is amused

Vapauduttuani maallisista velvollisuuksistani hetkeksi painuin tonkimaan moneksi päiväksi unholaan jäänyttä blogimaailmaa. En lakkaa ikinä ihmettelemästä juttujen määrää. Saattaisin saada niskoilleni äreitä kirjoittajia, jos sanoisin "miten voi olla uusi sukka ostettuna joka päivä", koska eihän se niin mene. Juttujen eteen on tehtävä työtä. On tehtävä elämällään jotain, jotta lifestyle-blogi puksuttaa eteenpäin. Ehkä mäkin nohevoidun joskus ja löydän elämään jotain muutakin kuin kissan ja koulu- & pääsykoekirjat. Ja ILTAKOKKAILUN tärärärä:




Nasevasti käytin kynnysmattona tärkeää aihetta! Oikeasti mulle vain iski mahaan kolo 23.35 ja rakentelin itselleni neljä juustosarvea. Ne jäivät aika löysiksi, sillä en malttanut uhrata munaa neljän kökkäreen voiteluun. Oli myös nälkä.
Ainekset: taikina, juusto.

Muutoin elämääni kuuluu salilla ramppaamista ja kauppojen välttelyä. Kuta harvemmin ajattelee rahan käyttöä johonkin, sitä vähemmän rahaa menee. Harmi, että terminen kevät kuulemma kolkuttelee jossain tätä yötä hämmentävän lumisateen takana (lisää aiheesta voitte lukea uudesta blogisuosikistani), sillä mulla ei ole a) kevättakkia, b) kevätkenkiä. Toisaalta ulkoilun rajoittuessa välille koti - reenimesta, olen ihan tyytyväinen ojarymy-lookiini reinoissa ja eskimotakissa.

Palatakseni vielä aiemmin mainitsemaani blogisuosikkiin! Meteorologimies kertoi hyvän tarinan Oimjakonin kylästä, jossa lämpötila voi heitellä vuodessa yli sata astetta. Siellä on talvisin sen verran kylmä, ettei tuo lumisade ihan hirveästi haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti