torstai 4. huhtikuuta 2013

kolmen kaupungin päivä yms



Sinne menivät ennakkotehtäväkiireet! Hengasin PKS-hoodseilla kuusi tuntia, joilta todisteena yksi kuva (kuva yllä). Ihan vähän myöhästyin kameran kaivannassa, kun ekan ponin pää rajautui taiteellisesti pois kuvasta. Noh, hellyin kuitenkin heppapoliiseille. Lyöttäydyin TurG-toverini seuraan heti, kun se pärähti Helsinkiin ja löysi vielä mut sieltä. Poliisit tulivat vastaan matkalla hakemaan pyörätuolia. Mulla on mieletöntä tekemistä keksiviä ystäviä.


:| -bruno



Illalla jatkoin matkaa TurG-toverin luonnolliseen ympäristöön, eli maailman suosikki reissukaupunkiini Turkuun ♥ Maailmassa on monta reissukaupunkia, joita rakastan, mutta Turku on kaikista absurdein, koska siellä tapahtuu aina absurdeja asioita. Tällä kertaa oli enemmän päivänvaloa jä vähemmän aamuyötä, sillä 6/72h unta takana alkoi vaatia veroja.

Lahjoitin toverini mummille Keskisuomalainen-kangaskassin, toverini yritti viedä mut kokemaan Turun föriajelun merkeissä, mutta oli vissiin liikaa jäätä. Ylitimme joen siltaa pitkin sitten. Toisen sillan alla oli salakäytävähäkki. Cage. Nicolas Cage. Legolas cage. Lisäksi löysin ihastuttavia pöllölaukkuja, [insert your face to this moustache] -oven ja lentäviä autoja. Opin kumpi on täl pual jokke ja kumpi tois pual.

Jälleen väsyneenä mutta onnellisena kotona tiskivuoren katkussa. Jes! Olen suunnattoman kiitollinen pettämättömälle Turku-oppaalleni. Sekä hänen äidilleen, joka tekee parasta Turku-ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti