keskiviikko 11. syyskuuta 2013

syödään, juodaan ja opitaan uusia asioita

Maanantai ei ollut tavallinen. Tavallisissa maanantaipäivissä ei ole mitään uutta tai hyrisyttävää, menneenä maanantaina hyrisin ylikierroksilla. Vaikka opiskeluhommat muodollisesti alkoivat jo kaksi viikkoa sitten, tällä viikolla kävin ensimmäisellä oikealla luennolla. Huoneellinen opiskelijoita erotteli Jäniksen vuoden lauseita toisistaan, jotta olisi omalla vuorollaan jotain kerrottavaa. Opettelin myös vähän viroa. Eesti keelt. Välipalaksi maistui pussillinen punnitsejasäästää.

Myöskään tiistai ei ollut tavallinen. Maanatain ihmeellisyyttä ihmetellessäni totesin, ettei mikään voi olla täysin tavallista, jos on uuden äärellä viikoittain. Psykolingvistiikat ja morfologiat menevät ristiin.

Tänään kävelin huppu päässä sateella. Istuin Akateemisessa miettimässä kirjoja ja kansia. Istuin ruokalassa miettimässä lohta ja papuja, pari papua tippui lautaselta tarjottimellekin. Kävelin Kaivokadun alitse ajatellen päällä huristelevia autoja, joita mun ei tarvinnut varoa. Kävin juomassa teetä, syömässä pullaa ja ihmettelemässä kaunista maailmaa. Otin myös yhden valokuvan.

Kolme päivää olen yrittänyt päivittyä vähän. Surullisen asian ihan iloisena muistopäivänä nohevoiduin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti