tiistai 9. heinäkuuta 2013

kärjistyksiä

Valokuvia olisi paljon, koska kävimme äitin kanssa Korkeasaaressa. Olen kliseinen pikkulapsi, haluaisin jokaisesta eläimestä oman kappaleen. Lumileopardi oli sunnuntaisen kierroksen suosikki. Mangustit myös. Hämmennyksekseni rakastuin myös vihreään käärmeeseen ja kuviokoppakuoriaisiin. Äiti olisi halunnut ostaa mulle avainkaulanauhan Korkeasaari Shopista, mutta siellä ei ollut menneen ajan hittituotteita myynnissä. Mä ihastelin apinapehmolelua, jonka hiukset heiluivat tuulessa ja jolla oli ihana pitkä heilurihäntä

Elämästä rakennetaan kai kokonaista hankkimalla sopivassa suhteessa kokemuksia ja materiaa. Jos ei ole paljon rahaa, täytyy tehdä valintoja. Oma valintani on kallis pieni materia ja halvat laajat kokemukset. Asiat ovat monimutkaisia, mutta kärjistettynä ne näyttävät siltä. Ruualla on paikka jossain siinä materian ja kokemuksen välissä. Mitä enemmän kärjistyksiä miettii, sitä hölmömmiltä ne tuntvat kaikki.

Musta on kiva olla kotona. Kotikotona. Veli pelaa telkkarilla, sisko puhelimella ja mä tietokoneella. Äiti on vasta matkalla Savonlinnan kokemuksesta takaisin tänne. Silti on kiva olla kotona.

Kuvitelkaa tähän video kahdesta kissasta stereopesulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti