keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

mainokset sisältyvät hintaan

Olen askelen lähempänä valaistusta. Valokuvat ovat ilmeisesti onnistuneesti tietokoneen tallennustiloissa. Enää puuttuu ohjelmisto, joka muuttaa ne pyynnöstäni pienemmiksi kuin helvetin iso. Siellä on kuva vierekkäin pyllistävistä mangusteista, kakkivasta hanhivauvasta ja jalkoja lepuuttelevasta hepasta.

Tänään töissä rakensimme lihansyöjäkasvia. Lihansyöjakasvi on valtava ja siitä tulee oikein komea kaveri muutamalla lisätyötunnilla. Remonttimiehet ovat pyöritelleet putkista rakennelman, jonka päälle olemme ripustelleet mahdollisimman ällöttäviä kankaita. Jos joku sattuu hengailemaan Jyvääskylä-hoodeilla 20.7.-31.8. ja tekee kovasti mieli käydä teatterissa, voin oma lehmä ojasta ammuen suositella Pientä kauhukauppaa Latoteatterilla Kuokkalassa.

Muut tapahtumat tästä päivästä ovat pysyneet loitolla. Paitsi pisin tuttu seitsemän kilometriä järvenrantaa pitkin keskustaan. Eilen maantie puhkoi kumin polkupyörästä. Tänään poljin äitin hieman lättärenkaisella pyörällä tihkusateessa kolmen kassin kanssa hirveässä kiireessä. Kaupunginteatterin kohdalla meinasi itkettää, mutten itkenyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti