keskiviikko 20. marraskuuta 2013

WANTED


Kaksi munatonta etsii seuraa perjantai-illaksi. Tarjoavat teetä, teatteria tai sylihurinoita. Toinen munattomista etsii lisäksi Helsingin alueelta uutta ystävää, jolla olisi mukava katto tähtien tuijotteluun ja muuhun sellaiseen.

"Eilen kävin muumitanhulle. Tykkään neutraalisti Muumi-sarjoista (niistä tv-), mutta joskus tulee sellainen olo, että keittiön lattia on tehty muumitanhua varten, eikä siinä ole mitään neutraalia. Ruokavalioni on muodotsunut viime päivien ajan pitkälti taateleista. Pehmeistä ja kuivatuista. Kodin puutoslistalle on päässyt kohta useampi asia kuin kaappiin ja lattioille."

Toivoo uusin eilinen.
(tai nyt jo toiseksi uusin, aika rientää niin kiireellä)

Tänään (eilen) kävin isossa kaupassa Idän Ihmemaassa. Ostin kulmakaupan sedältä kilon cashew-pähkylöitä. Isossa marketissa menin sekaisin tarjouskorien äärellä. Kaikki mahdollinen oli eurolla. Otin mukaani kolme pussia maustetta, joka tekee soijarouheesta ruokaa, sekä kolme patukkaa teollista proteiinia, joiden epäilen maistuvan hirvittäviltä, mutta sain kuitenkin aika monta kaloria sillä eurolla.

Lepäsin viikonlopun pumpulissa, sillä käymässä oli ihana tuttu ja turvallinen. Sanojen tuotannon ei tarvinnut pitää kapuloita rattaissaan eikä hiljaisuudenkaan. Teelitrat ovat virranneet.
Maanantai tuli silti, vaikken halunnut. Välttelin sitä viimeiseen asti, kunnes meil oli lanit. Värikynäpeli, nugetit ja LiveStreamKimble piristivät vähän. Niin paljon, että valvoin tiistaiaamun neljään.

Olet yrittänyt lämmitellä mun ja lenkkipolun välejä taas. Muutaman viikon viileän ilmapiirin jälkeen ollaan nyt treffattu pari kertaa. Vielä se ottaa mut takaisin. Kerroin tämän, jotta voisin käyttää urheilumieli-tägiä.

Päässäni muotoutuu asiaa ihmisille, koska ajatusten tulisi jatkuvasti keskittyä ylihuomiseen (huomiseen) tenttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti